Меню
Seabreacher.bg in Facebook Български English

България става петата страна в света, в която The Seabreacher е туристическа атракция

»
»
България става петата страна в света, в която The Seabreacher е туристическа атракция


Ръководството на Бляк сий груп ООД като единствен и официален дилър на The Seabreacher за Европа реши да направи атракциона достъпен не само за най-богатите, но и за всички хора, които обичат екстремните преживявания на и под вода.

Ръководството на Бляк сий груп ООД като единствен и официален дилър на The Seabreacher за Европа реши да направи атракциона достъпен не само за най-богатите, но и за всички хора, които обичат екстремните преживявания на и под вода. С това си решение те превърнаха България в петата страна в света, след Нова Зеландия, Южна Африка, Австралия и САЩ, където The Seabreacher става туристическа атракция и почти срещу символична такса всеки желаещ може да има своето незабравимо преживяване на борда на The Seabreacher под умелия контрол на обучен професионален пилот.

 През летния сезон всички желаещи да летят с 45кмч под вода или с над 90кмч на повърхността на водата в „корема на акула“ могат да го направят след резервация online на Seabreacher.bg или jetski.bg или на място на една от десетте водни бази, на които фирма Бляк сий груп ООД оперира на плажовете в курорта Слънчев бряг. След летния туристически сезон собствениците на атракциона планират да направят тур из страната като организират разходки и демонстрации в различни водоеми в страната.