Меню
Seabreacher.bg in Facebook Български English

Българска компания става официален дилът на Innespace Productions Inc.

»
»
Българска компания става официален дилът на Innespace Productions Inc.


Innespace Productions Inc. е американската компания създател и производител на уникалният воден атракцион назован с името The Seabreacher.
Една от дъщерните фирми на компанията е Jetovator Inc., производител на едноименния воден атракцион наподобяващ мотоциклет, който задвижван от водната струя на джет се издига на височина над водата и позволява изпълнението на различни акробатични трикове от човека, който го управлява.

През м.март т.г. в Рединг, щата Калифорния, където е седалището и производствената база на Innespace Productions Inc., представители на най-голямата българска компания за водни спортове и атракциони Бляк сий груп ООД подписаха договор за представителство и дистрибуция на нашумялата нова играчка за богаташи - The Seabreacher като българската компания получи правото на дистрибуция на продуктите на Innespace Productions Inc. в цяла Европа и ексклузивно представителство за България.
По официални данни до момента има произведени и пуснати в експлоатация по-малко от 80 единици от The Seabreacher по света като собственици на екстремната водна играчка са предимно предприемачи, политици, филмови и музикални звезди, които освен на страстта към екстремните водни спортове разчитат и на сигурността на солидните си банкови сметки. По неофициални данни някои от по-известните собственици на експонати на The Seabreacher са руският премиер Владимир Путин и Mohammed bin Rashid Al Maktoum, шейх на Дубай.
От Бляк сий груп ООД коментираха, че също са направили поръчка за своя първи The Seabreacher, който се очаква да бъде готов и доставен в България в началото на м.юни т.г.. Съвсем официално вече всички богати европейци, които искат да притежават свой собствен The Seabreacher, могат да се обърнат към българската компания за поръчки и индивидуализация на поръчките, а също да си уговорят тестово каране в България. От компанията потвърдиха, че вече има няколко запитвания от публични фигури и кандидат купувачи, но имената им няма да бъдат обявени публично без тяхно съгласие.