Меню
Seabreacher.bg in Facebook Български English

Представяли ли сте си някога, че може да се гмуркате под водата в корема на акула и да хвърчите със скорост над 45кмч като останете напълно сухи, след което с няколко акробатични движения и завъртания да изскочите на 5м над водата и да продължите да се движите по повърхността й със скорост над 90кмч. И всичко това напълно безопасно, под контрола на професионално обучен пилот, в единствения по рода си потопяем плавателен съд - The Seabreacher.  
Дори не е нужно да похарчите десетки хиляди долари, за да изпитате това незабравимо преживяване.
 
МОЖЕТЕ ДА ГО ИМАТЕ САМО СРЕЩУ 200 лева, ЗА КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ 15 МИНУТИ ИЛИ ЗА 70 лева, ЗА КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ 5 МИНУТИ, В НАШИЯ THE SEABREACHER С ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ SEABREACHER ПИЛОТИ В СВЕТА.
 
The Seabreacher е подходящ за всички вас, малки и големи, смели и безстрашни, защото той е напълно безопасен, непотопяем е, конструиран е по начин, по който никога не може да остане обърнат с дъното нагоре, защото формата му е цилиндрична и тежестта е съсредоточена ниско долу, т.е. ако напълни един цилиндър с тежест от едната страна и с лека пяна от другата, то гравитацията би го държала винаги с тежката част надолу както е и при The Seabreacher. Освен това вашият пилот е добре обучен и може да ви предложи както спокойна  круизна разходка по повърхността, така и подводна приказка, а ако смятате, че сте достатъчно смела и екстремна личност ще спрем дъха ви със серия от лупинги, скокове и завъртания под и над водата.
 
За съжаление трябва да се съобразим с някои определение изисквания за безопасност на производителя, а именно не се допускат круизи с деца под 6-годишна възраст, хора по-високи от 193см и по-тежки от 115кг.
 
The Seabreacher е за Вас! Гаранция за щастие! Резервирайте online сега!

Поръчай ваучер

Вижте повече

Обучение

Вижте повече

Групи

Вижте повече

Събития

Вижте повече

Реклама

Вижте повече


Форма за контакти

Име *
e-mail *
Телефон
Съобщение *
Защитен код *